У Ћезени се поново одржава изложба сектора воћа и поврћа, уз доделу награда учесницима сајма. Комисија ће доделити награде за четири категорије производа, док... МАКФРУТ 2012: Додела „Оскара“ за иновације

У Ћезени се поново одржава изложба сектора воћа и поврћа, уз доделу награда учесницима сајма. Комисија ће доделити награде за четири категорије производа, док ће главна награда бити додељена у складу са жељама посетилаца

Ово је један од најважнијих догађаја предстојећег  Макфрут-а као и једно од највећих признања у области иновација у сектору воћа и поврћа. Овако је било 2010. годинеМакфрут 2012 ће доделити Оскара за иновације током међународне изложбе која се одржава у Ћезени (Италија), за најсавременије производе представљене од стране излагача.

Награде се додељују у четири категорије: машине и технологија за сортирање и паковање, амбалажа и материјали; семена и свеже воће и поврће; логистика и услуге.

Награде ће доделити комисија састављена од истакнутих представника институција и агро-прехрамбених стручњака. Поред награда за сваку категорију на основу процене судија, награде ће такође бити додељене у складу са жељама посетилаца и излагача који учествују на сајму.
Церемонија доделе ће бити у петак 28. септембра у 14:30 часова.
29. издање Макфрут-а ће се одржати на сајму у Ћезени од 26-28. септембра 2012.
У уторак, 25. септембра исто место ће бити домаћин међународног скупа о јагоди, међународној конференцији у потпуности посвећеној овој воћној врсти.

За више информација погледајте: www.macfrut.com

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *