Имамо задовољство да вас обавестимо да ће се сајам под називом ВИКЕНДИ ДОБИРИХ УКУСА одржати 21. и 22. децембра 2013. године у организацији Агробизнис... Сајам хране и пића – викенд доброг укуса

Имамо задовољство да вас обавестимо да ће се сајам под називом ВИКЕНДИ ДОБИРИХ УКУСА одржати 21. и 22. децембра 2013. године у организацији Агробизнис магазина, а под покровитељством Удружења новинара за пољопривреду AGROPRESS.

Циљ ове манифестације јесте да окупи домаће и стране произвођаче на модерном простору где ће имати прилике да великом броју људи прикажу своје производе. Манифестација ће се одржати у централном атријуму на главном улазу у ТЦ Стадион (Заплањска 32, Вождовац, Београд).

ВИКЕНДИ ДОБРИХ УКУСА ће пратити и низ активности уз учешће КУД ПКБ-а. Отварању ће присуствовати велики број дипломатских представника, представника Владе Србије, државних институција, медија и наравно бројних посетилаца.
Ово је трећи сајам којии организујемо ове године. До сада је учешће на овим манифестацијама узело преко 50 домаћих и страних фирми из различитих производних области.
Наш рад обухвата комплетну организацију сајма у погледу закупа простора, изградње штанда, техничке реализације. Сваки излагачки штанд ће бити идентичан и састојаће се од једног стола 183×75 цм, једног барског стола и две столице. Прикључак за струју је обезбеђен али је потребно да сваки излагач обезбеди продужне струјне котуре. Такође ћемо обезбедити значајно присуство у националним и локалним медијма.
Винарија Романса - Пурић
Ова манифестација привлачи велику пажњу посетилаца јер је тема сајма храна и пиће, а термин одржавања је уочи новогодишњих празника. Свима нам је познато колико се ових дана говори о квалитету хране, стога ће ВИКЕНДИ ДОБРИХ УКУСА бити идеална прилика да потрошачима презентујете своје производе. Пожељно је да повремено током сајма обезбедите дегустације производа или демонстрације припреме.
Као организатори сајма бићемо вам на располагању током оба дана трајања сајма и заједно се са вама трудити да анимирамо бројне посетиоце ТЦ Стадион.
Имајући у виду да је ограничен број излагача молимо вас да се благовремено пријавите.
Извештај са претходног сајма који је одржан на истом месту можете погледати на линковима:

http://www.agropress.org.rs/tekstovi/20369.html
http://www.agropress.org.rs/tekstovi/20370.html
http://www.agropress.org.rs/tekstovi/20381.html
Фото:

http://www.agropress.org.rs/plugin/gallery/gallery/21.html
Стојим Вам на располагању за сва додатна питања.

Контакт:
Снежана Ђаковић

snezana.djakovic@agrobiznismagazin.rs 060/071-23-55

Извор: http://www.agropress.org.rs/

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *