Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2813
Акционари Агробанке: Ни после четири године не знамо ко је крив | Моба
Акционари Агробанке саопштили су да ни после четири године од затварања нису откривени налогодавци штетних одлука због којих је та банка пропала. „Четири године... Акционари Агробанке: Ни после четири године не знамо ко је крив

Акционари Агробанке саопштили су да ни после четири године од затварања нису откривени налогодавци штетних одлука због којих је та банка пропала.

„Четири године смо утрошили слушајући празне приче и обећања о борби против корупције и криминала као и стварању амбијента за долазак нових инвеститора. Ни након четири године нисмо сазнали ко су били политички налогодавци и финансијски моћници који су утицали на доношење штетних одлука због којих је Агробанка пропала”, наводи се у саопштењу.

Акционари Агробанке оцењују да је неодговорним понашањем Влада Србије успорила пут ка европским интеграцијама како би у атмосфери опште несигурности заштитила оне који су годинама пљачкали и били учесници великих афера од којих је највећа државна пљачка Агробанке.

„Приватна имовина акционара Агробанке прелила се у џепове политичких партија и њима блиских тајкуна а оно што је преостало сумњивим законом пренето је у Поштанску штедионицу или се развлачи кроз крајње сумниви стечајни поступак. За све наведено нема одговорних медју представницима државе у Управном одбору Агробанке, Народној банци Србије, Агенцији за осигурање депозита, Министарству финансија, сви они су били задужени за рад и контролу њеног пословања”, пише у саопштењу.

Акционари Агробанке наводе да не одустају од борбе за своја права, наводећи да су европској и светској јавности скренули пажњу на проблем.

„Док наши политичари ћуте јер су сви на неки начин умешани у аферу Агробанка, са друге стране добили смо велики број одговора што нам даје снагу да истрајемо у борби државно-финансијско-политичко-тајкунсог криминала, све до поврата приватне имовине”, пише у саопштењу.

„Напомињемо да су акционари Агробанке дупло оштећени, једном кроз пљачку саме банке а други пут као порески обвезници. И овог пута тражимо подршку медија који су неправедно гурнули пљачке банака у други план као и подршку ЕУ и Америке у којима је приватна имовина светиња”, наводе акционари Агробанке.

Извор: http://novaekonomija.rs/

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *