Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2813
Малинари и даље на магистрали | Моба
Саобраћај ка Црној Гори и даље је у прекиду код Владаичанског двора у Пријепољу. Незадовољни ниском откупном ценом, магистралу су  блокирали малинари, и ту... Малинари и даље на магистрали

Саобраћај ка Црној Гори и даље је у прекиду код Владаичанског двора у Пријепољу. Незадовољни ниском откупном ценом, магистралу су  блокирали малинари, и ту остају све док се не испуне њихови захтеви.

Са малинарима су синоћ преговарали државни секретари у Министарству пољопривреде Сенад Махмутовић и Богдан Игић, али се није нашло компромисно решење.

„Нисмо успели да се договоримо са представницима Мнистарства пољопривреде. На магистали осатјемо све док нам се не обрати неко од одговорних из Владе Србије и не понуди прихватљиво решење. Очекујемо да нам се у току дана прикључе и остали малинари из овог краја, рекао нам је Санел Диздаревић, председник удружења „Лимска долина“.

Малинари из овог удружења и Удружења пољопривредних произвођача „Ужице“ од јуче држе ову саобраћајницу под блокадом са захтевом да овогодишња откупна цена рода буде минимум 180 динара.

Председник Управног одбора Удружења пољопривредних произвођача “Лимска долина” Бобан Пурић демантовао је данас наводе да је пријепољска хладњача “Ес Комерц” понудила малинарима дневну откупну цену од 65 динара, извинивши се поменутој хладњачи на грешци која је доспела у јавност.

– Није тачан податак да је хладњача “Ес Комерц” понудила 65 динара као дневну откупну цену. Они ће пред малинаре изаћи са аконтном ценом, а којом тачно још увек није познато – казао је Пурић.

Ј.Б.

Извор: http://www.listpolimlje.info

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *