Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2813
Припрема се „ИНТЕРПОМА 2014“! | Моба
Девето издање Међународног сајма посвећеног производњи, складиштењу и промету јабука одржаће се у Болцану (Италија), 20 – 22. новембра 2014.године После веома успешног издања... Припрема се „ИНТЕРПОМА 2014“!

Девето издање Међународног сајма посвећеног производњи, складиштењу и промету јабука одржаће се у
Болцану (Италија), 20 – 22. новембра 2014.године
После веома успешног издања за 2012. годину, уз учешће 16.017 посетилаца, што значи +13.5% више у односу на оне одржане у 2010. сајам „Интерпома“, највећи сајам јабука светског ранга, одржаће се у Јужном Тиролу и у току су припреме за наредни сајам 2014. године.

Болзано, фебруара 2013.
Поводом изложбе „Фруит Логистика“, одржава се међународни симпозијум на берлинском сајму који ће трајати од 6. до 8. фебруара који ће угостити више од 2.400 предузећа која припадају свим секторима производње и маркетинга свежих намирница. Интерпома – међународни сајам за гајење, складиштење и маркетинг јабука биће одржан у Болцану 2014. и то обавезно треба имати на уму.

Одлично посећен сајам!Ојачана одличним резултатима свог последњег издања, ова изложба  која се управо завршила и која је привукла у Болцано на штандове сајма више од 16.000 великих међународних оператера у индустрији из 60 различитих земаља, са 13,5% повећања у односу на 2010, а 374 предузећа-излагача из 17 различитих држава, Интерпома и Трентино Алто-Адиђе/Јужни  Тирол преузимају све већу улогу као јака референтна тачка за свет који се врти око јабуке. Није случајно да су на чак 18.000 хектара овог региона јабуке гаје у воћњацима, које производе и до 15% свих јабука у Европи.

У ствари, Интерпома је за широку јавност апсолутно високо позиционирана изложба и окупља оператере који долазе из свих крајева света као што је показано по подацима добијеним од сајма: у ствари, последње издање је угостилоо у највећем делу, стручњаке за гајење јабуке (56,4%), маркетинг воћа и поврћа (14,9%), житарица (7,3%) и трговину пољопривредним машинама (4,6%).

У циљу задовољења све већег и већег интересовања јавности, током издања 2012., Интерпома организује водиче и туре до воћњака на подручју Алто Адиђе, опремљених модерним инсталацијама за гајење јабуке, заједно са међународном конвенцијом под називом “ La Mela nel Mondo “ („Јабуке у свету „), са посебним интересовањем за светским трендовима гајења и маркетинга јабука и одређивање подручја гајења и маркетинга на растућем европском тржишту.

Имајући у виду успех остварен  овим догађајима, чак и за предстојеће издање, сајам Интерпома је планирао изузетно богат и добро  распоређени програм са све већим фокусом на међународно.

За све информације о Интерпома: www.interpoma.it
Твитер:@interpoma – facebook.com/interpoma
Са сајта Интерпоме можете да се повежете директно на  Youtube канал,  где ћете наћи интервјуе са излагачима, посетиоцима и домаћиима из Интерпоме је, а из фото галерије можете преузети  фотографије високе резолуције.

За додатне информације:

Francesco Reggiani

Foreign Press Office, Interpoma c/o Fruitecom

 

Cristina Pucher

Press Office Fiera Bolzano Spa

 

www.interpoma.it

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *