Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2813
Несвакидашњи оглас: Продаје се село у Бугарској! | Моба
Село Черно поље, у општини Видин, оглашено је на продају на једном од популарних бугарских огласних сајтова „базар.бг“. Ова понуда, како се наводи, изазвала... Несвакидашњи оглас: Продаје се село у Бугарској!

Село Черно поље, у општини Видин, оглашено је на продају на једном од популарних бугарских огласних сајтова „базар.бг“.

Ова понуда, како се наводи, изазвала је огромно интересовање и незапамћен број прегледа. Реч је о селу које се налази на северозападу Бугарске, уз границу са Србијом.

„У опису огласа, аутор огласа који се представио као Иван Смарданов, навео да је да је село веома лепо и велико, има три махале и пуно необрађене земље“, наводи се у огласу и додаје да се на оглас јављају само озбиљни купци, а да ће цена бити резултат договора.

Продавац је додао да купац у пакету добија и „крадљиве становнике села“.

Новинари „Труда“ покушали су да ступе у контакт са власником огласа, али се на наведени телефон нико није јављао.

Председник Месне заједнице села Черно поље Тодор Тодоров казао је бугарским медијима да је изненађен садржином овог огласа и кратко изјавио да вероватно нико неће бити заинтересован за куповину села у коме живи 283 становника који су због старости и изнемоглости све чешће на мети лопова.

„Нема посла, нема довољно хране. Вероватно је некоме дошло преко главе па је због тога дао такав оглас“, подвукао је Тодоров.

Оваквих шаљивих огласа било је и у нашој земљи, тачније у Пироту, где је на продају објављен један од најлепших водопада у Србији Тупавица, на Старој планини.

У огласу је писало да се продаје имање са три хектара земљие са два стамбена објект уз посебну напомену да се на имању налази и водопад Тупавица. Овај оглас је у међувремену склоњен па је остало непознато да ли је овај водопад продат или не.

Извор: http://www.agropress.org.rs

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *