Шта је то што те тера да заволиш Рудно, да ли су то чамове шуме (смрча и јела), зелени пропланци, две речице пуне пастрмке,... Голија на длану

Шта је то што те тера да заволиш Рудно, да ли су то чамове шуме (смрча и јела), зелени пропланци, две речице пуне пастрмке, можда тај лековити ваздух који решава бронхијалне проблеме код деце, чиста пијаћа вода са извора, здрава храна?

вила СеленаНа обронцима Голије, испод планине Радочела 1643 мнв (највише планине општине Краљево) и између две српске светиње, манастира Студенице и манастира Градац налази се село Рудно (1.100 мнв).

Асфалтиран пут који води у ово прелепо село из правца Граца и вијугави пут из правца Студенице су путеви којима се може доћи и отићи, а Рудно је негде између да се предахне од путовања.

Е, а када се зауставиш у Рудном, онда схватиш да овакво место има нешто што љубитељу природе оставља дубок траг у срцу.

кућа стара један векМноги су тако (случајно) заволели Рудно и наравно увек се враћали, неки су одлучили да саграде и викендице па чак и куће.

Апартмански смештај у новој брвнари и собе за издавање у кући која је прављена почетком 20. века подсећају вас на нека времена кад није било пуно динамике и стреса. Дођите и стварно се одморите.

Адреса: „Вила Селена “, 36222 Рудно, тел. 036/437-040, 065/351-8644, 064/1900-851

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *