Ове године, на 38. Косидби на Рајцу, додељена су признања за допринос сеоском развоју. Косидба на Рајцу, једна је од привредно-туристичких манифестација по којима... На Рајцу додељене плакете за развој села

Ове године, на 38. Косидби на Рајцу, додељена су признања за допринос сеоском развоју.

Додела признањаКосидба на Рајцу, једна је од привредно-туристичких манифестација по којима је Србија препознатљива. Поред такмичења најбољих косача, она обједињује догађаје и садржаје из широких области пољопривреде, туризма и сеоског развоја. Сходно томе, то је лепа прилика да се сагледају досадашњи резултати на том пољу и доделе признања онима који су их својим радом и залагањем заслужили. Тако су у недељу. 18. јула на Рајцу додељене плакете, и то:

др Сузани Ђорђевић Милошевић  (FAO)

у знак захвалности за добру пријатељску и пословну сарадњу и несебично лично ангажовање на очувању вредности села Србије.

Добитници награда поздрављају публикуВељку Ђорђевићу (МПШВ)

у знак захвалности за уложен труд на јачању капацитета руралне Србије.

Бобану Илићу (SWG)

у знак захвалности за драгоцену подршку развоју и промоцији  руралних потенцијала Србије.

Плакете су доделили „Моба“ и „Сеоски туризам Србије“, на основу досадашње сарадње и доприноса који су наведени делатници пружили развоју села Србије. Заједничка је жеља да ова признања буду подстрек за још приљежнији рад који предстоји на откривању и повезивању свих потенцијала којима располажу села у Србији, како би се они очували и умножили.

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *