Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2813
Рибља паштета од толстолобика – новина на српском тржишту | Моба
Рибља паштета од слатководне рибе – толстолобика, потпуно је нова врста производа која се појавила на тржишту прехрамбене индустрије код нас, али и у... Рибља паштета од толстолобика – новина на српском тржишту

Рибља паштета од слатководне рибе – толстолобика, потпуно је нова врста производа која се појавила на тржишту прехрамбене индустрије код нас, али и у региону.

Нова врста рибље паштете произведена је у Фабрици за прераду рибе компаније ДТД Рибарство, а изабран је управо толстолобик, риба која се сматра врло погодном за исхрану људи, јер садржи висок ниво Омега 3 незасићених масних килселина. Ова рибља паштета карактеристична је и јединствена по томе што је толстолобик од којег је произведена, узгајан управо у рибњацима ДТД Рибарства у строго контролисаним условима, те је на тај начин квалитет сировине у потпуности загарантован.

Више од половине састава паштете чини толстолобик који се због својих хранљивих вредности сврстава у функционалну храну. Осим толстолобика, састав паштете чине и сунцокретово уље, паприка, екстракт целера, со и други састојци. Посна је и поседује висок садржај протеина а низак масти, због чега је нарочито погодна за децу, спортисте, као и за исхрану у периоду поста. Осим паштете од толстолобика, у Фабрици за прераду рибе производи се и паштета од харинге, морске рибе чије нутритивне вредности могу да задовоље и оне најзахтевније, а у ДТД Рибарству најављују и потпуно нове врсте, попут паштете од шарана.

Новоизграђена Фабрика за прераду рибе у Бачком Јарку – једна од најсавременијих у Европи, максимално је аутоматизована и у потпуности задовољава најстроже европске стандарде у области безбедности хране. 2010. године сертификован је систем менаџмента квалитетом ISO 9001:2008 као и HACCP принцип чиме су се стекли услови за извоз производа на тржиште Русије, као и у земље Европске Уније. Изградња фабрике је завршена током 2010, а почетком ове године пуштено је у рад неколико производних линија, међу којима и производна линија рибљих паштета.

Извор:  http://www.tehnologijahrane.com/

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *