Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2159

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2163

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/httpd/vhosts/srpskamagaza.com/moba.rs/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 2813
Клен у фолији | Моба
АУТОР:  Александра Костић Састојци Потребно је: 1 већи клен  5-6 кромпира 2-3 шаргарепе 2 чена белог лука Зачини: лимун суви биљни зачин уље (маслиново... Клен у фолији
АУТОР:  Александра Костић

Састојци

Потребно је:

  • 1 већи клен  Squalius_cephalus
  • 5-6 кромпира
  • 2-3 шаргарепе
  • 2 чена белог лука

Зачини:

  • лимун
  • суви биљни зачин
  • уље (маслиново и обично)
  • со
  • бибер

Припрема

1

Рибу очистити, опрати и осушити. Засећи на што више места с обе стране. Затим прелити лимуновим соком. Посолити,побиберити а вегету ставити у сваки засек. Рибу зачинити и унутра. Увити у алу-фолију и оставити тако да мало одстоји.

2

Отворити фолију па ставити поред рибе кромпир и шаргарепу насечене на коцке. У сваки засек ставити делић белог лука. Рибу прелити маслиновим и обичним уљем, а може и само обичним. Кромпир и шаргарепу зачинити по жељи и такође прелити уљем.

3

Увити поново све у фолију. Ставити у тепсију и пећи на 250 Ц око 30 минута. Пред крај можете одвити фолију да се риба мало запече.

13450-klen-u-foliji

Савет

Наравно риба је најукуснија уз кромпир салату…

Извор: http://www.recepti.com/

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *