Клен у фолији
Препоручујемо 5. фебруара 2016. admin 0
Састојци
Зачини:
- лимун
- суви биљни зачин
- уље (маслиново и обично)
- со
- бибер
Припрема
1
Рибу очистити, опрати и осушити. Засећи на што више места с обе стране. Затим прелити лимуновим соком. Посолити,побиберити а вегету ставити у сваки засек. Рибу зачинити и унутра. Увити у алу-фолију и оставити тако да мало одстоји.
2
Отворити фолију па ставити поред рибе кромпир и шаргарепу насечене на коцке. У сваки засек ставити делић белог лука. Рибу прелити маслиновим и обичним уљем, а може и само обичним. Кромпир и шаргарепу зачинити по жељи и такође прелити уљем.
Нема коментара
Оставите први коментар