На Благовести 1999. године почео је да ради први српски пољопривредни интернет часопис-МОБА! Поштовани пријатељи, Већ 15 година се трудимо да заједно са Вама... МОБА-ПРВИХ 15 ГОДИНА СА ВАМА!

На Благовести 1999. године почео је да ради први српски пољопривредни интернет часопис-МОБА!

Поштовани пријатељи,

Већ 15 година се трудимо да заједно са Вама будемо гласници добре пољопривреде и развоја села. Почели смо у време када је интернет и у градовима био реткост, а данас је и у селима све заступљенији. Жеља нам је била да широку област пољопривреде и живота на селу приближимо што већем броју људи, ма где живели и чиме се бавили. Пошто интернет омогућава интерактиван приступ, узајамност, то је био наш начин да уклањамо баријере у комуникацији, да се село и град лакше разумеју и сарађују на здравој основи.

За ових 15 година узрастања било је и доста плодова, као што бива на пољу где се улаже труд и које се обделава. Наша снага јесте садржана у суштини имена које носимо, јер моба јесте заједничко добро дело и снага заједничког рада.

Велику захвалност дугујемо свима који су на ову мобу прионули и истрајавају ево већ деценију ипо: члановима редакције, бројним стручним сарадницима, ауторима текстова, дописницима, пословним партнерима…и наравно свима Вама, читаоцима/посетиоцима сајта, због којих часопис постоји и који на свој начин доприносите. Желимо Вам свако добро и пуно успеха на личном, породичном и пословном плану!

 

Уредништво

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *