Често се истиче да је недостатак финализације производа један од проблема наше пољопривреде, који свакако умањује економске ефекте произвођача, ако своју робу продају као... Чипс од јабуке

Често се истиче да је недостатак финализације производа један од проблема наше пољопривреде, који свакако умањује економске ефекте произвођача, ако своју робу продају као сировине или полупроизводе. У време када прехрамбена индустрија често користи монополски положај и на тај начин наноси ударце ионако уздрманим пољопривредницима, драгоцени су примери који показују да ипак има замисли, воље и упорности да се такво стање мења, упркос кризи и свим тешкоћама које притискају пољопривредну производњу. У Рудовцима, недалеко од Лазаревца, породица Ђурић основала је предузеће које се бави производњом и пласманом сушеног воћа, поврћа и лековитог биља.

Основна делатност фирме „GREEN APPLE“ је сушење воћа, поврћа и лековитог биља. Крушке "такуше"Фирма поседује сушару по стандардима Европске уније, лесе су од прохрома, који је идеалан за рад са храном а као гориво користе се кошпице од шљиве. Капацитета је 700 кг шљиве, 100 кг јабуке и крушке…такође, ту је и хладњача у коју стаје око 7-8 тона свежег воћа и која омогућава залихе сировине током целе године.

Временом, како се посао развијао и искуство расло, Ђурићи су проширили палету својих производа. Са класичног сушења шљива, разних врста лековитог биља ( бели слез, подбел, зова…), поленовог праха, печурки, шаргарепе и осталих коренастих биљака, опробали су се и у сушењу парадајза, соје, паприке, кошпица од вишње које су главни састојак за низ производа у иностранству (њима се пуне јастуци, дечије играчке, масажери за врат )….

Као посебан производ издвајамо чипс од јабуке, за који су на Београдском сајму Етно хране и пића освојили награду за квалитет производа. Чипс од јабукеОвај чипс је идеална замена за све грицкалице, не гоји, има минимум калорија, а  за време поста је просто незаменљив у исхрани. Изузетно је здрав јер у њему нема апсолутно никаквих додатака, већ је то само осушена јабука исечена на танке колутиће. Може се грицкати сам, уз неко добро црно вино, кувати компот од њега или спремати као ледени чај преко лета.
Потпомаже варењу и позитивно утиче на метаболизам. До сада су га користили  потрошачи  свих генерација, од сасвим мале деце од 2-3 године, до људи у старој животној доби.

Потражите овај производ у најближој продавници здраве хране  и бићете сасвим сигурно задовољни нашом понудом.

Награда за квалитет чипса од јабукеМи смо пробали и уверили се!

Учешћем  на разним сајмовима у нашој земљи , Ђурићи су увидели да то што раде има перспективу , захваљујући позитивним реакцијама потрошача на њихове производе.

Надају се да ће им нови купци поклонити поверење и препознати квалитет производа.

Нека објављивање овог текста буде наш мали допринос остварењу тог циља ових вредних људи.

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *