Институт за примену науке у пољопривреди Београд Студијско путовање САВРЕМЕНО СВИЊОГОЈСТВО интернационални сајам свињогојства Reggio Emilia Италија – Словенија 14. – 16. април 2011.... Интернационални сајам свињогојства SUINICOLA

Институт за примену науке у пољопривреди
Београд
Студијско путовање

САВРЕМЕНО СВИЊОГОЈСТВО

интернационални сајам свињогојства
Reggio Emilia

Италија – Словенија

14. – 16. април 2011.

Стручни програм

Јединствени специјализовани сајам свињогојства у Европи „SUINICOLA“,  одржава се 51. пут у Reggio Emilia -Ломбардија (Италија), претставља савремена достигнућа у свињогојству. Поред врхунских грла најпознатијих раса  Сајам обухвата све области гајења, исхране, објеката и опреме. Поред тога пружа се прилика за упознавање и достигнућа на савременим фармама  Италије.

У Словенији ће бити представљено стање и резултати свињогојства Словеније у последњих десетак година, као и планови даљег развоја.

 

Туристички програм

У туристичком програму се предвиђа обилазак Венеције и упознавање знаменитости северне Италије, као и панорамско упознавање Љубљане.

 

Програм путовања:

1.     дан-четвртак-14.април – Београд – Љубљана – Венеција-обилазак – наставак пута – спавање околина Регио Емилије;

2.     дан – петак-15.април – доручак – сајам Суиницола-Регио Емилија – део стручног програма – спавање -исти хотел;

3.     дан -субота-16.април – доручак – део  програма у Италији и у Словенији – наставак путовања – долазак у Србију у касним вечерњим часовима;

 

Путовање се организује у сарадњи са организаторима сајма SUINICOLA и произвођачима опреме за свињогојство у Италији и Министарством пољопривреде Словеније.
Стручно вођење:
др Милован Пушић (064-133 6160) и проф. др Милан Тошић (063-25 93 75).

 

Путовање савременим аутобусима европске класе, смештај у хотелима са ¾ звездице у 2-креветним собама (могућност доплате за 1-креветне собе). Програм се заснива на бази најмање 25 путника. Програм обухвата трошкове превоза, ноћења са доручком, стручно-туристичко вођење, организацију путовања. Оријентациона процена трошкова износи 210  евра/учесник (у динарској противвредности важећег курса)

 

Број места ограничен, рок за пријављивање – најкасније  до понедељка, 28. марта

Пријаве – туристичка агенција  ENJOY TRAVEL Београд-Ибарска 14а

– телефони 011-24 200 20064-176 8916063-77 167 18;

Нема коментара

Оставите први коментар

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *